משתמשים חדשים? נסו להקליד מילת חיפוש וללחוץ "אנטר" (במקום לבחור מרשימת המונחים הנפתחת) ותגלו את שפע אפשרויות החיפוש.

המונחים במילוני האקדמיה (35)

הערך: בָּצֵק<בצק | בָּצֵק>
סינון
    העתק
    כלכלת הבית (תשל"ח, 1977)
    בְּצֵק בֹּסֶר בצק בוסר בּצק, שלא תפח די צוֹרכּוֹ
    העתק
    כלכלת הבית (תשל"ח, 1977)
    בָּצֵק פָּרִיךְ בצק פריך בּצק לעוּגה פּריכה
    העתק
    כלכלת הבית (תשל"ח, 1977)
    בָּצֵק מוּאָץ בצק מואץ בּצק, שזירזוּ את תפיחתוֹ
    העתק
    כלכלת הבית (תשל"ח, 1977)
    בְּצֵק עָלִים בצק עלים בּצק, שבּשעת אפייתוֹ נעשׂה עלעלים-עלעלים פּריכים
    העתק
    כלכלת הבית (תשל"ח, 1977)
    בְּצֵק קְדֵרָה בצק קדרה בּצק שבּישלוּ בּקדרה לפני הטיגוּן אוֹ האפייה, (כּגוֹן לשקדיוֹת למרק אוֹ לפחזניוֹת)
    העתק
    העתק
    כלכלת הבית (תרצ"ח, 1938)
    בְּצֵק נָא* בצק נא* בָּצֵק-אָפוּי נָא, בָּצֵק-אָפוּי לְמֶחֱצָה
    * במילון המקורי כתוב: בְּצַק נָא
    העתק
    העתק
    כלכלת הבית (תרצ"ח, 1938)
    עָרַךְ* ערך*, רִדֵּד* רידד*, רִדֵּד בָּצֵק* רידד בצק*
    * במילון המקורי כתוב: עָרוֹךְ
    * במילון המקורי כתוב: רַדֵּד
    * במילון המקורי כתוב: רַדֵּד בָּצֵק
    העתק
    העתק
    כלכלת הבית (תרצ"ח, 1938)
    בָּצֵק בצק סמ' בְּצַק; (כגון: בְּצַק-עָלִים, בְּצַק-כְּרוּכִית, וכו')
    העתק
    כלכלת הבית (תרצ"ג, 1933)
    ברשימה הראשונה נכתב: בָּצֵק חֵרֵשׁ [בצק שנתקלקל, בצק עבה וקשה]
    העתק
    כלכלת הבית (תרצ"ג, 1933)
    הִכְסִיפוּ פְּנֵי הַבָּצֵק* הכסיפו פני הבצק*
    * במילון המקורי כתוב: הִכְסִיפוּ פְנֵי הַבָּצֵק
    העתק
    כלכלת הבית (תרצ"ג, 1933)
    רִדֵּד בָּצֵק* רידד בצק*
    * במילון המקורי כתוב: רַדֵּד בָּצֵק
    העתק
    כלכלת הבית (תרצ"ג, 1933)
    בָּצֵק בצק שם החמר
    ברשימה הראשונה נרשם בהערה: [חלק מן העסה]
    דלג למונחים דלג החלפת פורמט מונחים