מונחי האקדמיה
ללשון העברית
המילונים המקצועיים והמילים בשימוש כללי של ועד הלשון ושל האקדמיה ללשון העברית
חיפוש מונחים
עיון במילונים
משתמשים חדשים?
נסו להקליד מילת חיפוש וללחוץ "אנטר" (במקום לבחור מרשימת המונחים הנפתחת) ותגלו את שפע אפשרויות החיפוש.
המונחים במילוני האקדמיה (2)
המונחים:
underfermented dough
סינון
סינון
ניקוי סינון
להצגה בכתיב מנוקד
להצגה בכתיב מלא
העתק
כלכלת הבית (תשל"ח, 1977)
בְּצֵק בֹּסֶר
בצק בוסר
בּצק, שלא תפח די צוֹרכּוֹ
green dough
green dough
,
underfermented dough
underfermented dough
מילון כלכלת הבית
העתק
כלכלת הבית (תשי"ז, 1957)
בְּצֵק בֹּסֶר
*
בצק בוסר
*
* במילון המקורי כתוב:
בְּצַק בֹּסֶר
green dough
green dough
,
underfermented dough
underfermented dough
מילון אפייה [כלכלת הבית] (תשי"ז, תשי"ט, תש"ך, 1957)
>
כלים
דלג למונחים
דלג החלפת פורמט מונחים