משתמשים חדשים? נסו להקליד מילת חיפוש וללחוץ "אנטר" (במקום לבחור מרשימת המונחים הנפתחת) ותגלו את שפע אפשרויות החיפוש.

המונחים במילוני האקדמיה (6)

המונחים: to thicken
סינון
העתק
כלכלת הבית (תשל"ח, 1977)
עִבָּה עיבה עשׂה את המאכל הנוֹזל סמיך. מרק, למשל, מעבּים בּרביכה
עִבּוּי בְּ עיבוי ב קמח, סוֹלת וכד' שם הפּעוּלה
העתק
כלכלת הבית (תרצ"ח, 1938)
בָּלַל* בלל* ערבב קמח בנוזל
* במילון המקורי כתוב: בָּלוֹל
העתק
העתק
העתק
כלכלת הבית (תרצ"ח, 1938)
רָבַךְ* רבך* טגן קמח בשמן רותח
* במילון המקורי כתוב: רָבוֹךְ
העתק
טכניקה (תרפ"ט, 1929)
המונח המעודכן: הַשֶּׁמֶן מַעֲלֶה שְׂרָף, הַשֶּׁמֶן מַפְרִישׁ שְׂרָף, הַשֶּׁמֶן מַשְׂרִיף
דלג למונחים דלג החלפת פורמט מונחים