סרגל נגישות
התאמה לקורא מסך
הסר קורא מסך
ניווט מקלדת
הסר ניווט מקלדת
חסימת הבהובים
הפעלת הבהובים
גופן קריא
הדגשת קישורים
ניגודיות בהירה
ניגודיות כהה
גוני אפור
שלח משוב
הצהרת נגישות
בטל נגישות
דלג לתפריט הנגישות
מונחי האקדמיה
ללשון העברית
המילונים המקצועיים והמילים בשימוש כללי של ועד הלשון ושל האקדמיה ללשון העברית
חיפוש מונחים
עיון במילונים
משתמשים חדשים?
נסו להקליד מילת חיפוש וללחוץ "אנטר" (במקום לבחור מרשימת המונחים הנפתחת) ותגלו את שפע אפשרויות החיפוש.
המונחים במילוני האקדמיה (5)
הערך:
קָרַם[בניין קל] <קרם | העלאת קרום, כיסוי>
סינון
סינון
ניקוי סינון
להצגה בכתיב מנוקד
להצגה בכתיב מלא
העתק
כלכלת הבית (תשל"ח, 1977)
קָרַם
קרם
,
הִקְרִים
הקרים
(פּ"ע); העלה קרוּם
to become crusted
to become crusted
מילון כלכלת הבית
העתק
כלכלת הבית (תשי"ז, 1957)
קָרַם
קרם
,
הִקְרִים
הקרים
to crust
to crust
,
to form a crust
to form a crust
מילון אפייה [כלכלת הבית] (תשי"ז, תשי"ט, תש"ך, 1957)
>
אפייה
העתק
כלכלת הבית (תשי"ז, 1957)
קָרַם
קרם
,
הִקְרִים
הקרים
,
הֶעֱלָה קְרוּם
העלה קרום
to skin
to skin
dough
מילון אפייה [כלכלת הבית] (תשי"ז, תשי"ט, תש"ך, 1957)
>
כלים
העתק
כלכלת הבית (תרצ"ח, 1938)
קָרַם
*
קרם
*
פני לחם, פשטידות וכיו"ב
* במילון המקורי כתוב:
קָרוֹם
to crust
to crust
מילון מטבח [כלכלת הבית]
>
מונחי פעולות הבישול ותופעותיו > אפייה
העתק
כלכלת הבית (תרצ"ג, 1933)
קָרְמוּ פְּנֵי הַלֶּחֶם
קורמו פני הלחם
מילון מטבח, כלים ותבשילים [כלכלת הבית]
>
מונחי בישול וכלי בישול
דלג למונחים
דלג החלפת פורמט מונחים