סרגל נגישות
התאמה לקורא מסך
הסר קורא מסך
ניווט מקלדת
הסר ניווט מקלדת
חסימת הבהובים
הפעלת הבהובים
גופן קריא
הדגשת קישורים
ניגודיות בהירה
ניגודיות כהה
גוני אפור
שלח משוב
הצהרת נגישות
בטל נגישות
דלג לתפריט הנגישות
מונחי האקדמיה
ללשון העברית
המילונים המקצועיים והמילים בשימוש כללי של ועד הלשון ושל האקדמיה ללשון העברית
חיפוש מונחים
עיון במילונים
משתמשים חדשים?
נסו להקליד מילת חיפוש וללחוץ "אנטר" (במקום לבחור מרשימת המונחים הנפתחת) ותגלו את שפע אפשרויות החיפוש.
המונחים במילוני האקדמיה (2)
המונחים:
קִצֵּב
סינון
מזון וכלכלת הבית
שפה וספרות
סינון
ניקוי סינון
להצגה בכתיב מנוקד
להצגה בכתיב מלא
העתק
כלכלת הבית (תרצ"ח, 1938)
קִצֵּב
*
קיצב
*
,
בִּתֵּר
*
ביתר
*
בשר לנתחים
* במילון המקורי כתוב:
קַצֵּב
* במילון המקורי כתוב:
בַּתֵּר
to cut
to cut
,
to slice
to slice
,
to carve
to carve
מילון מטבח [כלכלת הבית]
>
מונחי פעולות הבישול ותופעותיו > בישול
העתק
ספרות (תרצ"ו, 1936)
קִצֵּב
*
קיצב
*
* במילון המקורי כתוב:
קַצֵּב
to scan
to scan
המונח המעודכן: נִתַּח מִשְׁקָל
מילון שירה [ספרות]
דלג למונחים
דלג החלפת פורמט מונחים