סרגל נגישות
התאמה לקורא מסך
הסר קורא מסך
ניווט מקלדת
הסר ניווט מקלדת
חסימת הבהובים
הפעלת הבהובים
גופן קריא
הדגשת קישורים
ניגודיות בהירה
ניגודיות כהה
גוני אפור
שלח משוב
הצהרת נגישות
בטל נגישות
דלג לתפריט הנגישות
מונחי האקדמיה
ללשון העברית
המילונים המקצועיים והמילים בשימוש כללי של ועד הלשון ושל האקדמיה ללשון העברית
חיפוש מונחים
עיון במילונים
משתמשים חדשים?
נסו להקליד מילת חיפוש וללחוץ "אנטר" (במקום לבחור מרשימת המונחים הנפתחת) ותגלו את שפע אפשרויות החיפוש.
המונחים במילוני האקדמיה (4)
הערך:
טִגּוּן<טגן | בישול>
סינון
סינון
ניקוי סינון
להצגה בכתיב מנוקד
להצגה בכתיב מלא
העתק
כלכלת הבית (תשל"ח, 1977)
טִגּוּן עָמֹק
טיגון עמוק
טיגוּן בּשמן עמוֹק
French frying
French frying
,
deep frying
deep frying
מילון כלכלת הבית
העתק
כלכלת הבית (תשל"ח, 1977)
רַחַת טִגּוּן
רחת טיגון
כּלי דמוּי סכּין אוֹ כּף שטוּחה, שהוֹפכים בּוֹ את המאכל בּשעת הטיגוּן
frying spatula
frying spatula
מילון כלכלת הבית
העתק
כלכלת הבית (תש"ך, 1960)
תַּבְלִיל טִגּוּן
תבליל טיגון
fritter batter
fritter batter
מילון אפייה [כלכלת הבית] (תשי"ז, תשי"ט, תש"ך, 1957)
>
קונדיטאות > עוגות וקונדיטין (מילואים למונחי הקונדיטאות)
העתק
כלכלת הבית (תרצ"ח, 1938)
צְלִי-טִגּוּן
צלי-טיגון
potroasted meat
potroasted meat
,
braised beef
braised beef
מילון מטבח [כלכלת הבית]
>
מונחי תבשילים ומאכלים > מאכלי בשר ודגים
דלג למונחים
דלג החלפת פורמט מונחים