סרגל נגישות
התאמה לקורא מסך
הסר קורא מסך
ניווט מקלדת
הסר ניווט מקלדת
חסימת הבהובים
הפעלת הבהובים
גופן קריא
הדגשת קישורים
ניגודיות בהירה
ניגודיות כהה
גוני אפור
שלח משוב
הצהרת נגישות
בטל נגישות
דלג לתפריט הנגישות
מונחי האקדמיה
ללשון העברית
המילונים המקצועיים והמילים בשימוש כללי של ועד הלשון ושל האקדמיה ללשון העברית
חיפוש מונחים
עיון במילונים
משתמשים חדשים?
נסו להקליד מילת חיפוש וללחוץ "אנטר" (במקום לבחור מרשימת המונחים הנפתחת) ותגלו את שפע אפשרויות החיפוש.
המונחים במילוני האקדמיה (3)
הערך:
קִמֵּחַ[בניין פיעל] <קמח | דגן טחון>
סינון
סינון
ניקוי סינון
להצגה בכתיב מנוקד
להצגה בכתיב מלא
העתק
כלכלת הבית (תשל"ח, 1977)
קִמַּח אֶת
קימח את
נתן שכבה דקה של קמח על דגים אוֹ על בּשׂר וכד' לפני הטיגוּן אוֹ על בּצק לפני הרידוּד ועוֹד
to sprinkle with flour
to sprinkle with flour
,
to dredge
to dredge
מילון כלכלת הבית
העתק
כלכלת הבית (תשי"ז, 1957)
קִמַּח
קימח
to dust with flour
to dust with flour
מילון אפייה [כלכלת הבית] (תשי"ז, תשי"ט, תש"ך, 1957)
>
כלים
העתק
כלכלת הבית (תרצ"ח, 1938)
קִמַּח
*
קימח
*
ירקות וכו'
* במילון המקורי כתוב:
קַמֵּחַ
to sprinkle flour
to sprinkle flour
מילון מטבח [כלכלת הבית]
>
מונחי פעולות הבישול ותופעותיו > בישול
דלג למונחים
דלג החלפת פורמט מונחים