סרגל נגישות
התאמה לקורא מסך
הסר קורא מסך
ניווט מקלדת
הסר ניווט מקלדת
חסימת הבהובים
הפעלת הבהובים
גופן קריא
הדגשת קישורים
ניגודיות בהירה
ניגודיות כהה
גוני אפור
שלח משוב
הצהרת נגישות
בטל נגישות
דלג לתפריט הנגישות
מונחי האקדמיה
ללשון העברית
המילונים המקצועיים והמילים בשימוש כללי של ועד הלשון ושל האקדמיה ללשון העברית
חיפוש מונחים
עיון במילונים
משתמשים חדשים?
נסו להקליד מילת חיפוש וללחוץ "אנטר" (במקום לבחור מרשימת המונחים הנפתחת) ותגלו את שפע אפשרויות החיפוש.
המונחים במילוני האקדמיה (3)
הערך:
חָמִיץ(שם תואר) <חמץ | חמיצות; החמצה>
סינון
מזון וכלכלת הבית
חברה
סינון
ניקוי סינון
להצגה בכתיב מנוקד
להצגה בכתיב מלא
העתק
יין (תשע"ג, 2012)
חָמִיץ
חמיץ
יין בעל תכולה גבוהה מדיי של חומצות נדיפות; בעיקר חומצת חומץ
acetic
acetic
French:
piqué
piqué
,
acescent
acescent
מילון יין
העתק
פסיכולוגיה (תש"ג, 1943)
חָמוּץ
חמוץ
,
חָמִיץ
חמיץ
sour
sour
מילון פסיכולוגיה (תש"ב–תשי"ט, 1942)
>
מונחי חוש ותחושה > תחושות הריח והטעם > לפי הנינג
העתק
כלכלת הבית (תרצ"ח, 1938)
בָּשָׂר חָמִיץ
בשר חמיץ
,
בָּשָׂר כָּבוּשׁ
בשר כבוש
sour meat
sour meat
,
beef a la mode
beef a la mode
מילון מטבח [כלכלת הבית]
>
מונחי תבשילים ומאכלים > מאכלי בשר ודגים
דלג למונחים
דלג החלפת פורמט מונחים