משתמשים חדשים? נסו להקליד מילת חיפוש וללחוץ "אנטר" (במקום לבחור מרשימת המונחים הנפתחת) ותגלו את שפע אפשרויות החיפוש.

המונחים במילוני האקדמיה (6)

הערך: מְבֻשָּׁל<בשׁל | בישול, הבשלה>
סינון
    העתק
    יין (תשע"ג, 2012)
    יַיִן מְבֻשָּׁל יין מבושל יין שפוסטר כדי להכשיר אותו למזיגה בידי גויים

    mevushal wine mevushal wine wine pasteurized for reasons connected to kashrut

    French: vin Mevushal vin Mevushal pasteurisé
    העתק
    צבעות (תשנ"ג, 1992)
    שֶׁמֶן מְבֻשָּׁל שמן מבושל שמן צמחי יביש, שבושל עם הוספת מייבשים
    דלג למונחים דלג החלפת פורמט מונחים